Despre Noi

Despre Noi – De la pasiune la fotograf profesionist de nunta

STUDIO SAPTE  s-a nascut in toamna anului 2007, cand ne-am propus sa transpunem viziunea noastra asupra fotografiei artistice in fotografie de eveniment, respectiv fotografie de nunta.

Am ales sa devenim fotografi profesionisti de nunta din dorinta de a fi mai aproape de oameni, pentru oameni, in incercarea nemarginita de a fi diferit, de a fi inedit intr-un mediu prietenos, dar intim intr-atat incat rezultatul creatiei noastre sa nu fie doar un instantaneu, ci o poveste incarcata de un melanj emotionant de amintiri.

De-a lungul timpului clientii nostri si ulterior prietenii nostri ne-au ales in primul rand pentru oamenii din spatele aparatelor de fotografiat, pentru legaturile stranse care s-au format intre noi, pentru ca atunci cand a venit vorba de fotografie, noi sa le transmitem cele mai subtile emotii.

Viata unui fotograf profesionist este o provocare continua pe care o imbratisezi cu pasiune si daruire. Astfel am invatat sa invatam, sa ne adaptam continuu, am invatat sa se bucuram alaturi de clientii nostri, cutezand sa ramanem aceiasi camaradzi de incredere, amabili si zambitori, dar vesnic vigilenti, atenti sa surprindem acel zambet, acea lacrima care sa opreasca timpul, chiar si pentru o clipa.

In ultimii noua ani am contiunuat sa evoluam in lumea fotografiei comerciale, fara a ne limita strict la fotografia de nunta. Acum clientii nostri nu sunt doar miri, ci sunt mirii care au deveniti intre timp parinti sau care prin natura profesiei au nevoie de serviciile unui fotograf profesionist, sunt corporatii care au nevie de fotografie de produs, ori de fotografie de eveniment, sunt creatori de moda sau magazine virtuale, iar lista poate continua.

Anul 2016 este anul in care Studio Sapte se poate lauda cu inaugurarea propriului sau studio foto in Bucuresti, e locul unde ne gasiti atunci cand ne “jucam” cu lumina, atunci cand nu suntem detasati la vreun eveniment, e practic noua noastra casa.

Fotograf Profesionist De Nunta

Laura Andrunachi

Fotograf Profesionist De Nunta

Adrian Andrunachi

Andrei Contiu

Andrei Contiu