Deschidere Salon Paul Studio Express la Pullman World Trade Center

Deschidere Salon Paul Studio Express la Pullman World Trade Center – by Adrian Andrunachi (www.adrianandrunachi.ro)

 

_dsc9273

Despre cum l-am cunoscut pe Paul am scris deja intr-un alt articolAcum scriu despre un eveniment la care am participat cu mare placere, invitat fiind sa fac cateva poze la inaugurarea celui de-al doilea salon Paul Studio si anume Paul Studio Express din incinta Pullman Word Trade Center (fostul Sofitel).

Am ajuns la Paul Studio Express cu cateva zile in urma, cand ne pregateam de photo shooting, pe mana lui Paul Balaneanu ajungand modelele noastre care, dupa ce s-au lasat prada creativitatii lui Paul si a celor 17 ani de experienta ai sai, au capatat acel aer retro, chic pe care noi, ca fotografi ni l-am dorit. Intr-adevar, suntem privilegiati pentru oportunitatea de a pasi in salon inainte de lansarea lui oficiala, ocazie pe care nu am putut-o rata, avand la noi aparatele foto.

Paul Studio Express
Si iata-ma la lansare la World Trade Center, joi 20 octombrie! Cred ca am ajuns mai devreme cu o ora si ceva, sperand sa surprind un pic din atmosfera efervescenta a pregatirilor de dinainte, stiind ca apoi vor aparea rand pe rand vedetele invitate, iar eu voi fi acolo cand ele vor pasi in salon.

Trebuie sa recunosc, nu sunt chiar in tema cu toate vedetele care apar la televizor, insa am recunoscut-o foarte repede pe Simona Patruleasa, ea fiind si prima vedeta care si-a facut aparitia la eveniment si pe care personal am recunoscut-o cu usurinta. Si apoi cum sa nu recunosti o femeie frumoasa si celebra, nu-i asa!?!

Atmosfera incepe sa se relaxeze, in salon isi face aparitia un saxofon, pregatit pentru numarul sau unic care va urma, doi fotografi fac ultimele ajustari pentru a pune in functiune un selfie booth, sau photo booth, cum s-o numi e, apar tot mai multi jurnalisti, televiziuni, fotografi. Pare o scena glamour desprinsa parca dintr-un film de la Hollywood in care oamenii socializeaza, se bucura sa se revada, se acorda interviuri, trecatori curiosi se opresc sa vada ce se intampla atat de fastuos pe holurile World Trade Center din Bucuresti, unii isi fac un selfie cu o vedeta, ce mai, un eveniment organizat frumos si cu stil. E meritul lui Sergiu Maracineanu si daca nu gresesc a Ralucai Andrei.

De mentionat aparitia DJ Wanda insotita de ceea ce credeam ca e Amy Winehouse in persoana, un cuplu foarte cool si foarte atractiv din punct de vedere fotografic.

E de remarcat abnegatia fotografilor si in general a jurnalistilor prezenti de a lua un interviu vedetelor, de a le realiza o fotografie reusita, indiferent de cadrul limitativ din punct de vedere al spatiului sau luminii. Tot respectul pentru acesti oameni care indiferent de conditii ei trebuie sa livreze!

Si pentru a intari cele spuse despre Paul Studio Express din incinta Pullman World Trade Center, luati aminte cate vedete au participat: Simona Patruleasa, Roxana Nemes, Lora, DJ Wanda, Laurette, Crina MateiDiana Bisinicu, Gya Gya & Mihaita Manu, Florentina Opris, Elena MerisoneanuMadalina Pasol.

Nu in ultimul rand trebuie sa mentionez vestimentatia impresionanta asigurata de Christina Andrei.

Daca v-a placut articolul si/sau pozele, lasati-va prietenii sa afle dand share sau like.
Multumim!