Oferta Foto de Nunta Alb Negru

Nu este prima data cand cochetam cu ideea de a crea o oferta foto de nunta exclusiv alb-negru pentru ceea ce numim noi “ziua nuntii“. Daca facem un salt in trecut, pe vremea parintilor sau bunicilor nostri, nu vom fi surprinsi de faptul ca toate fotografiile lor erau alb-negru. E adevarat, tehnica a evoluat de atunci, iar programele de editare foto sau video au ajuns intr-atat de puternice incat acum poti coloriza imaginile care original au fost surprinse in format monocrom.

In plus, sunt situatii in care imaginile color, atunci cand sunt suprinse intr-un mediu cromatic necontrolat, ar putea duce la pierderea esentei fotografiei, culoarea transformandu-se in zgomot. In schimb, aceeasi imagine trecuta in alb-negru ar transforma culoarea in tonuri interesante de gri, care nu ar altera subiectul, dar l-ar pune mult mai bine in evidenta.

Totodata, ca fotograf pasionat de fotografia de strada atractia pentru fotografia alb-negru este mai mult decat evidenta.

Sa vorbim totusi despre oferta foto de nunta alb negru

Propunerea noastra ar putea fi considerata controversata intr-o oarecare masura si sigur v-ati pune o serie de intrebari vazand-o. Voi incerca sa le anticipez si voi raspunde unora dintre ele. Astfel:

De ce as opta pentru o oferta foto de nunta exclusiv alb-negru?

– Pentru ca sigur vei avea fotografii artistice diferite, la nunta ta. 99% dintre clientii nostri sustin ca le plac fotografiile de nunta alb-negru. Trebuie doar sa indraznesti sa vrei sa le ai pe toate.

Voi primi si varianta color a fotografiilor de la nunta mea?

– Nu! Oferta este exclusiva pentru formatul monocromatic. Totusi, ai 30 de zile la dispoozitie sa te razgandesti si sa revii la pachetul standard pentru ziua nuntii. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Voi deja promovati multe fotografii de nunta alb-negru. Care e diferenta?

– Intr-adevar, multe dintre fotografiile promovate de noi sunt alb-negru. Insa, din totalitatea fotografiilor pe care noi le livram la o nunta, ponderea acestora este foarte mica.

Cate fotografii am primi daca optam pentru aceasta oferta?

– Numarul fotografiilor livrate la o nunta depinde de dinamica evenimentului, practic de ceea ce se intampla propriu-zis la nunta. Nu avem un numar fix de fotografii pe care-l livram, totusi pentru o nunta standard, romaneasca, numarul fotografiilor livrate este de peste 800, media fiind 1.000.

Vor fi fotografiile editate in vreun fel?

– Pachetele noastre fotografice presupun editarea tuturor fotografiilor livrate clientilor nostri. Totusi, acest pachet foto alb-negru beneficieaza doar de editarea claritatii si contrastului. In situatia in care optati pentru pachetele noastre standard, beneficiati de editarea completa, adica culoare, luminozitate, contrast, claritate si efecte speciale.

In cat timp vom primi fotografiile?

– Datorita faptului ca fotografiile vor fi editate practic direct in camera folosind filtre dedicate, veti primi fotografiile in maxim 7 zile de la data evenimentului, dupa ce vom face selectia acestora.

Primim album in pachet?

– Oferta noastra pentru fotografie de nunta alb-negru face referire doar la serviciile fotografice din ziua nuntii. Pentru orice alt serviciu: cununie civila, sesiune foto de logodna, trash the dress, albume s.a.m.d se vor aplica tarifele standard din lista noastra de preturi. Cere o oferta!

De ce este pretul atat de mic comparativ cu ofertele din piata?

– Oferta noastra este limitata si se adreseaza celor care isi doresc fotografii diferite, care sa iasa din tiparul deja clasic al fotografiilor de nunta. In plus noi scutim zeci, uneori sute de ore de selectie si editare, care practic reprezinta un efort considerabil pentru noi, la un cost pe masura. Totodata aceasta oferta nu include prezenta asistentului fotograf, un alt impact asupra costurilor noastre.

 

Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare sau nelamuriri. Coordonatele noastre se regasesc pe pagina de contact.

 

oferta foto de nunta alb negru