Oferta Fotografie de Nunta 2019

Fotograf Nunta Bucuresti | Pret | Oferta Speciala | 2019 |UPDATE: In urma numeroaselor solicitari am decis sa prelungim oferta pana la sfarsitul lunii mai.

Verifica acum disponibilitatea pentru data nuntii tale.

Suntem la inceputul unui nou an, iar zilele pana la nunta se scurg tot mai repede. Pentru noi, ca fotografi de nunta incepe un nou sezon, pentru voi se apropie ziua cea mare, ziua in care veti spune DA in fata ofiterului starii civile, a Domnului si cel mai important, unui celuilalt.

Ne-am gandit ca e o buna ocazie sa venim in sprijinul viitorilor miri cu o oferta speciala de pret pentru pachetele foto de nunta din 2019, respectiv 2020.

Astfel, pentru toate contractele semnate in perioada ianuarie-februarie 2019 va oferim un discount de 100€ fata de lista de preturi in vigoare. Pe langa fotografiile extraordinare pe care vi le propunem alaturi de experienta de a lucra cu niste oameni faini, sa spunem ca acesta-i “darul” nostru pe care orice cuplu frumos aflat la inceput de drum merita sa-l primeasca.

Nu uitati sa aruncati o privire prin portofoliul nostru, precum si prin galeriile de logodna sau trash the dress.

Evident, suntem la dispozitia voasta pentru orice nelamurire si va invitam la noi la studio pentru a ne croi planurile de nunta impreuna. Cafeaua este deja pregatita! 🙂

Cu drag,

Laura & Adrian

Cauti un fotograf de nunta?