Studio Foto Bucuresti
Logo Studio Sapte | Fotograf Profesionist | Fotograf de Nunta | Fotograf de Botez | Fotograf de Produs | Fotograf de Portret | Fotograf Corporate | Studio Foto Bucuresti

Cu ochii pe perfecțiune!

Misiunea noastră este să gestionăm eficient toate resursele disponibile pentru a livra partenerilor noștri cel mai bun rezultat posibil.

EXPLOREAZĂ
FOTOGRAFIE COMERCIALĂ

Fotografie de Produs și Modă

Îmbrațișăm cu dedicare orice proiect ce ține de fotografia comercială.
Realizăm cu foarte multă atenție, îndreptată către perfecționism, atât fotografii de produs static, destinate paginilor web de prezentare, magazinelor online proprii ori marketplace (ex. Amazon), cât și fotografii de produs de modă, unde este necesară și prezența modelului uman.

EXPLOREAZĂ
FOTOGRAFIE DE PORTRET

Portret Fine Art sau Corporate

Portretele realizate de noi, atât cele personale, cât și cele profesionale, pornesc de la un foarte bun proces de comunicare între fotograf și subiect, respectiv persoana din fața aparatului de fotografiat, bazat pe încredere reciprocă și respect. Suntem atenți la emoția pe care un portret o evoca, cum suntem atenți și la mesajul pe care “subiectul” intenționează să-l transmită privitorului.

Explorează

Studioul nostru foto este amplasat într-un spațiu luminos și elegant, ușor accesibil din incinta hotelului RIN Grand Hotel, situat pe Șoseaua Vitan – Bârzesti, Nr. 7D – 7E, din București.

STUDIO FOTO BUCUREȘTI

Unde negasiți


CĂTRE PAGINA DE CONTACT
STUDIO FOTO BUCUREȘTI

Echipamentul Nostru

Nikon D5

Nikon Z6

Nikon D810

Nikon AF-S 14-24mm f/2.8 G ED

Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED

Nikon AF-S 70-200mm f/2.8 VR G ED

Nikon Z 24-70mm f/4

Nikon AF-S 35mm f/1.8 G ED

Nikon AF-S 50mm f/1.8 G ED

Nikon AF-S 85mm f/1.8 G ED

Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro

Elinchrom D-Lite 4 – blit studio 400 Ws – 2 buc

Elinchrom D-Lite RX4 – blit studio 400Ws – 2 buc

Godox AD200 – blit studio portabil 200Ws – 3 buc

Elinchrom – Rotalux Deep Octa (100cm)

Elinchrom – Rotalux Deep Octa (70cm)

Elinchrom – Rotalux 130x50cm – 2 buc

Elinchrom – Portalite 66x66cm

Elinchrom – Portalite 40x40cm

Yongnuo YN360 – 1 buc

Yongnuo YN600 AIR – 2 buc

Diverse stative, menghine și suporturi.

Cum abordăm fotografia de studio

Prima etapă în procesul de fotografiere în studioul nostru constă în pregătirea subiectului, fie că este vorba despre o persoană sau despre un produs. Prin pregătire se înțelege pe de o parte, crearea acelui cadru care să-i confere confort și o stare emoțională optimă subiectului uman, respectiv pregătirea minuțioasă pentru fotografiere a produsului static (curățare, poziționare, ancorare, etc.).

Cu alte cuvinte ne asigurăm de faptul că te vei simți bine în fața aparatului foto pe tot parcursul sesiunii.

A doua etapă este poziționarea și reglarea luminii pornind de la un ”brief” sau de la o înțelegere stabilită anterior împreună cu clientul pentru ceea ce urmează să fie fotografiat. Fiecare modificator pentru luminile de studio își are rolul său. Dacă unul concentrează lumina, făcând-o dură, tăioasa, altul o poate împrăștia într-un mod diafan pentru a crea umbre foarte plăcute privirii. Intensitatea luminii, poziționarea ei, felul în care este ea filtrată prin modificatoare, toate au un impact direct și important asupra fotografiei finale.

Prin mici ajustări ne asiguram de faptul că fotografiile vor fi tehnic și estetic impecabile pentru ca tu și/sau clienții tai să obțineți cel mai bun raport preț/performanță & beneficii.

Al treilea element de care ne ocupăm înainte de a începe orice sesiune foto în studio este să ne asigurăm de respectarea si de constanța culorii în fotografiile realizate. Aceasta presupune într-un final generarea unui profil de culoare digital, dedicat condițiilor noastre specifice de iluminare și de subiect.

Deci, culoarea produselor tale va putea fi reprodusă într-un print sau pe un monitor calibrat întocmai sau foarte aproape, în funcție de dispozitiv, de culoarea lor reală.

Iată în exemplul de mai sus cum poate varia culoarea unei fotografii ai cărei parametrii: luminozitate, contrast, claritate, balans de alb, rămân neschimbați în ambele cazuri, dar căreia i-a fost înlocuit doar profilul standard de culoare (Adobe Color) cu profilul sau dedicat de culoare, generat în urma măsurătorilor noastre și care reproduce acum culoarea originală a lucrării de artă.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE? CONTACTEAZĂ-NE!

Prețuri Fotografie de Studio*

*prețurile sunt cu titlu informativ. Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne!

Preț Fotografie de Produs

pentru produse statice
de la 1€pe fotografie
  • 25€ ora de sesiune foto
  • Toate fotografiile realizate incluse in preț
  • Platești doar editarea suplimentara

Preț Fotografie de Modă

pentru fotografiile cu model
50€pe oră
  • Livrare imediată
  • Toate fotografiile pregătite pentru utilizare
  • Plătești doar retușarea, acolo unde e nevoie