Album Foto Nunta si Botez

 

Albume Foto Nunta | Album Foto Nunta | Album Digital | Album Premium
Album Foto Nunta Premium Alb & Cutie Stick USB
Albume Foto Nunta | Album Foto Nunta | Album Digital | Album Premium
Album Foto Nunta Premium Negru & Cutie Stick USB
Albume Foto Botez | Album Foto Botez | Album Foto | Album Digital | Album Premium
Album Foto Nunta “Standard” Nunta si Botez
Albume Foto Nunta | Album Foto | Album Digital | Album Premium
Album Foto Nunta Premium 30 x 30 cm
Albume Foto Nunta | Album Foto | Album Digital | Album Premium
Detalii Album Foto Nunta Premium
Albume Foto Nunta | Album Foto | Album Digital | Album Premium
Interior Album Foto Nunta Premium

 

De ce-ti recomandam sa-ti faci macar un album foto?

 

Unii dintre noi sigur ne amintim de perioada in care fotografia se realiza doar pe film, iar optiunile de a vizualiza fotografiile erau limitate: in principiu fotografia pe hartie era solutia cea mai facila, a doua reprezentand-o diapozitivele.

Imi aduc aminte de fotografiile de la nunta parintilor mei. Acele cateva imagini pe care si acum obisnuiesc sa le scoata din sertar si sa le priveasca cu nostalgie dupa aproape 50 de ani de casnicie. Ma intreb daca fotografiile lor ar fi fost digitale, oare le-ar vizualiza cu aceeasi placere si cu aceeasi frecventa pe ecranul televizorului sau al calculatorului?

Pe langa impactul vizual al unei fotografii tiparite, emotia generata doar de simtul nostru tactil, atunci cand atingem hartia peste care patina timpului si-a lasat amprenta, e incomensurabila raportandu-ne strict la felul simplist in care privim fotografiile. Cum ar fi sa dai cu degetul pe ecranul televizorului, al monitorului sau al laptopului pentru a te conecta cu amintirea acelor imagini? Cam, creu, nu-i asa?

Un alt aspect este cel la comoditatii. Din experienta va spun ca pe masura trecerii anilor veti reveni tot mai rar la folderul in care ati stocat fotografiile de la nunta voastra sau de la botezul copilului vostru. Sunt nenumarati factori sabotori atunci cand ne asezam spre exemplu in fata calculatorului. Ganditi-va doar la social media ori pur si simplu la mail sau la browser-ul care va acapareaza intreaga atentie. Apoi, spuneti-mi daca mai aveti timp si chef sa deschideti folder-ul cu pozele de la nunta!

Atunci cand ai selectat cateva zeci de fotografii de la nunta ta, iar fotograful le-a aranjat cu pricepere in album ca sa puna in valoare fiecare moment emotionant din ziua nuntii tale vei trai bucuria acelor fotografii ori de cate ori vei privi albumul. Si o vei face mai des! Spun asta deoarece pana acum nu am auzit de nimeni care sa-si fi dosit albumul foto undeva in cel mai inaccesibil colt al casei sale. Ba din contra, de obicei il gasesti foarte accesibil, in biblioteca sau in dulapul cu lucruri de valoare. Aveti asa ceva, nu-i asa? Ei bine, poate astazi nu ai timp sa te uiti peste fotografii, poate nici maine, dar poimaine? Nu crezi ca le vei vedea mai des decat atunci cand teoretic trebuie sa cauti CD-ul sau stick-ul de memorie, sa-l conectezi la o unitate (tv, laptop, etc.)? Vorbesc aici de partea pozitiva a motivatiei, pentru ca mai e una. Atunci cand pierdem pe cineva unde fugim prima data? Da, la poze!

Daca ai apucat sa parcurgi toata logoreea de mai sus, esti de acord cu ce spun? Te-am convins sa-ti faci macar un album cu fotografiile de la evenimentul tau sau al familiei tale? Sunt curios de raspunsul tau!

 

Partea tehnica

 

Albumele foto pe care noi le promovam sunt realizate integral in Romania. Spun asta pentru ca exista un mare avantaj cand vine vorba de albume. Puteti intra in posesia lor intr-un timp mult mai scur. Apoi, aspectul costului e si el important. Intr-o piata extrem de dinamica va asigur de faptul ca la realizarea albumelor lor se folosesc cele mai bune materiale. In cazul nostru vorbim de aluminiu, catifea, bumbac, dar mai ales hartia fotografica FUJIFILM. Toate acestea coroborate ofera albumelor foto un aspect elegant si o calitate ridicata.

 

Variantele de albume: “Premium” si “Standard”

 

Albumele Premium sunt imbracate intr-un material textil organic, cu face-off din catifea, iar printul este realizat pe hartia fotografica premium silk, care reproduce culorile si detaliile cu mare acuratete. Materialul textil poate fi inlocuit cu piele naturala, pentru cine crede ca animalele nu sunt si ele fiinte care au suflet si sunt capabile de iubire.

Albumele “Standard” pe de alta parta folosesc pielea ecologica care arata foarte bine, insa nu beneficiaza de face-off de catifea, hartia fotografica premium lustre fiind apropiata de premium silk. Albumele Standard sunt ideale pentru a fi oferite celorlalti invitati importanti de la evenimentul vostru, fara a avea un impact major asupra costurilor.

 

Preturi Albume Foto

 

Preturile pentru albume pornesc de la 180 EUR/album (album Standard, 20×20, 40 pagini).

Indiferent de model, toate albumele noastre foto au 20 de file (40 pagini). Fiecare fila adaugata modifica pretul conform listelor de preturi in vigoare.

Machetarea albumelor de nunta si botez se realizeaza cu o aplicatie dedicata: Fundy Designer. Acesta garanteaza o grafica deosebita pentru albumul vostru.

Pentru mai multe detalii cat si pentru informatii referitoare la pret sau alte formate decat cele mentionate mai sus va rugam sa ne contactati.