Pachet Foto Nuntă

"ECO"

600€

Sedinta Foto Trash The Dress Conac Domnita Ralu

Biserica (max 2h) | Sesiune Foto (max 2h) | Petrecere (max 4h)

 

Pachet Foto Nuntă

"WEDDING DAY PLUS"

1.000€

Petrecere Nunta | Face Club | Bucuresti | Fotograf Profesionist | Fotograf de Nunta

Save The Date (max 2h)* | Pregătiri (max 2h) | Biserica (max 2h) | Sesiune Foto (max 2h) | Petrecere (max 8h)

*pentru București și Ilfov. În cazul altor destinații se pot aplica tarife suplimentare.

Pachet Foto Nuntă

"RELAXED"

1.200€

Fotograf logodna

Save The Date (max 2h)* | Pregătiri (max 2h) | Biserica (max 2h) | Sesiune Foto (max 2h) | Petrecere (max 8h) | Trash The Dress (max 4h)*

*pentru București și Ilfov. În cazul altor destinații se pot aplica tarife suplimentare.

Opționale

Pe lângă pachetele de bază, puteți alege oricare dintre serviciile opționale oferite alături de pachetele foto pentru nuntă.

Cununia Civilă

150€

Presupune realizarea fotografiilor in contextul oficierii cununiei civile, acoperind toate momentele importante, inclusiv portrete individuale si de grup, alaturi de o sedinta foto de o 30 de minute dedicata exclusiv mirilor.

Save The Date

200€

Sesiune foto de logodnă, cu o durată de 2 (două) ore, realizată într-o locație stabilită de comun acord, pe raza Municipiului București sau a Județului Ilfov. Pentru alte destinații se pot aplica taxe suplimentare.

Trash The Dress

300€

Sesiune foto după nuntă, cu o durată de 4 (patru) ore, realizată într-o locație stabilită de comun acord, pe raza Municipiului București sau a Județului Ilfov. Pentru alte destinații se pot aplica taxe suplimentare.

Albume Foto

de la 125€

Album Standard “Tailored with love”, 20 x 20 cm, 20 file - 125€
Album Standard “Tailored with love”, 30 x 30 cm, 20 file - 180€
Album Premium “Tailored with love”, 30 x 30 cm, 20 file - 250€

Second Shooter

300€

Al doilea fotograf, pentru ziua nunții, prezent de la pregătiri până la dansul mirilor, inclusiv.
Acesta ajută la o acoperire mai amplă a evenimentului și a dinamicii acestuia, din punct de vedere fotografic.

Asistent (fără rol de fotograf)

100€

Asistentul, fără rol de fotograf, asigură partea logistică și facilitează accesul la creativitate al fotografului. Acesta este prezent în ziua nunții, de la pregătiri până la dansul mirilor, inclusiv.

Prezență Extinsă

50€/h

Prezența fotografului și a echipei sale este limitată, în funcție de pachetul de servicii ales. Puteți opta oricând pentru o prezentă extinsă până la maxim 3 (trei) ore suplimentare.

Galerie Foto Online

Gratuit

Toate fotografiile vor fi editate individual, la rezoluția maximă rezultată în urma procesării digitale.
Fotografiile vor fi livrate prin intermediul unei galerie online, securizată cu parolă, a cărei valabilitate va fi de 6 (șase) luni.

Termeni și Condiții

Termen de plată

Plata se face în doua tranșe, astfel:

  • 30% din valoarea pachetului și/sau a opțiunilor va fi achitată ca taxă de rezervare la semnarea contractului
  • Diferența se va achita în prima zi lucrătoare după evenimentul principal (ziua nunții)

Prețurile se calculează la cursul BNR din ziua facturării.

Termen de execuție

Fotografiile vor fi livrate în maximum 60 de zile lucrătoare de la data ultimei ședințe foto. În cazul în care o ședință foto nu se realizează din motive impuse de Beneficiar, ea nu se va transforma ulterior într-un alt serviciu fotografic.

Plata serviciilor opționale

Serviciile opționale se pot achita procentual la semnarea contractului, ca parte integrantă a acestuia, dacă Beneficiarul decide să achiziționeze un pachet extins, respectiv oricând în timpul derulării sau după finalizarea contractului.

Pentru sesiunile foto ”Cununie Civila”, ”Save The Date” și ”Trash The Dress”, dacă ele nu fac parte integrantă dintr-un contract deja semnat, se va achita anticipat o taxa de rezervare, ambele parți obligându-se să realizeze sesiunea foto în maxim 6 (șase) luni de la semnarea contractului dedicat acestora.

Albumele achiziționate în cadrul contractului vor fi realizate în maxim 6 (șase) luni de la data evenimentului principal. Beneficiarul se va asigura că va transmite selecția sa pentru fotografiile alese ca sa apară în album în timp util. Prestatorul poate garanta prețul albumelor așa cum a fost stabilit contractual timp de 6 (șase) luni de la data evenimentului principal. În afara acestei perioade Beneficiarului i se vor aplica tarifele în vigoare pentru albume, care pot să difere de cele stabilite contractual.  Pentru albumele achiziționate separat sau ulterior derulării contractului se va achita un avans de 50% din valoarea albumului.

Costuri de deplasare

Toate prețurile sunt calculate pentru evenimentele desfășurate în Municipiul București sau pe raza Județului Ilfov. Evenimentele desfășurate în afara acestei zonei implică costuri suplimentare care vor fi suportate de Beneficiar, raportate la natura serviciilor contractate. Astfel, costurile de masă, de deplasare, de cazare sau de indisponibilizare temporară vor fi achitate de Beneficiar.

Copyright

Drepturile de autor asupra fotografiilor aparțin în exclusivitate și în mod perpetuu S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L., cu drept de publicare în orice media sau pe Internet, Beneficiarul având dreptul de a le folosi exclusiv în scop personal (nu le va comercializa fără acordul prealabil al Prestatorului). Nici un alt participant sau prestator de servicii în favoarea Beneficiarului nu are dreptul de a utiliza fotografiile fără acordul scris al S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L.