Dragi viitori miri,

Ne bucurăm să fim alături de voi într-unul dintre cele mai frumoase capitole ale vieții voastre – nunta! La Studio Sapte, suntem pasionați de fotografie și suntem aici să vă ajutăm să păstrați amintiri speciale și pline de emoție de la evenimentul vostru unic.

În calitate de echipă experimentată și creativă, înțelegem că sunteți în căutarea unor fotografii care să capteze autenticitatea și vibrația zilei nunții voastre. Aducem o abordare modernă și plină de viață în fotografiile noastre, surprinzând momentele importante și detalii unice care vă vor face să zâmbiți de fiecare dată când vă uitați la ele.

Știm că în această etapă a vieții voastre, prețul joacă un rol important. Suntem mândri să vă oferim pachete foto competitive, care să se încadreze în bugetul vostru. Vă asigurăm că investiția în serviciile noastre nu înseamnă doar niște fotografii frumoase, ci o experiență completă și de valoare.

De-a lungul întregului proces, ne implicăm activ pentru a vă oferi un serviciu personalizat și adaptat nevoilor voastre. Înțelegem că acesta este evenimentul vostru special și suntem aici să vă ascultăm și să îndeplinim dorințele voastre. Vă vom ghida și sprijini în fiecare pas, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment al nunții fără griji.

La Studio Sapte, nu suntem doar fotografi, suntem și prieteni care vă înțeleg emoțiile și vă susțin în această călătorie unică. Vă invităm să faceți parte din familia noastră și să trăiți o experiență fotografică de neuitat, care să vă aducă amintiri pline de bucurie și fericire.

Contactați-ne acum pentru a programa o întâlnire și pentru a discuta mai multe despre visul vostru de nuntă. Să creăm împreună amintiri care să rămână veșnice!

 

Adrian Andrunachi

Pachet Foto Nuntă

"WEDDING DAY"

SOLICITĂ OFERTA

Acoperire totală eveniment: 12 ore

 • Ceremonie religioasă
 • Sesiune foto dedicată mirilor
 • Petrecere
 • Extraopțiuni disponibile

Pentru oricare pachet foto ales se emite factură fiscală însoțită de contract

Pachet Foto Nuntă

"WEDDING DAY PLUS"

SOLICITĂ OFERTA

Acoperire totală eveniment: 18 ore

 • Pregătiri
 • Ceremonie religioasă
 • Sesiune foto dedicată mirilor
 • Petrecere
 • Extraopțiuni disponibile

Pentru oricare pachet foto ales se emite factură fiscală însoțită de contract

Opționale

Pe lângă pachetele de bază, puteți alege oricare dintre serviciile opționale oferite alături de pachetele foto pentru nuntă.

Cununia Civilă

Prezență: 1,5 ore

Presupune realizarea fotografiilor în contextul oficierii cununiei civile, acoperind toate momentele importante, inclusiv portrete individuale și de grup, alături de o ședintă foto de 30 de minute dedicată exclusiv mirilor.

Save The Date

Prezență: 2 ore

Sesiune foto de logodnă, cu o durată de 2 (două) ore, realizată într-o locație stabilită de comun acord, pe raza Municipiului București sau a Județului Ilfov. Pentru alte destinații se pot aplica taxe suplimentare.

Trash The Dress

Prezență: 4 ore

Sesiune foto după nuntă, cu o durată de 4 (patru) ore, realizată într-o locație stabilită de comun acord, pe raza Municipiului București sau a Județului Ilfov. Pentru alte destinații se pot aplica taxe suplimentare.

Albume Foto

de la 899 RON

Album Standard “Tailored with love”, 20 x 20 cm, 20 file - 899 RON

Album Standard “Tailored with love”, 30 x 30 cm, 20 file - 1.499 RON

Album Premium “Tailored with love”, 30 x 30 cm, 20 file - 1.999RON

Second Shooter

Al doilea fotograf, pentru ziua nunții, prezent de la pregătiri până la dansul mirilor, inclusiv.
Acesta ajută la o acoperire mai amplă a evenimentului și a dinamicii acestuia, din punct de vedere fotografic.

Asistent (fără rol de fotograf)

Asistentul, fără rol de fotograf, asigură partea logistică și facilitează accesul la creativitate al fotografului. Acesta este prezent în ziua nunții, de la pregătiri până la dansul mirilor, inclusiv.

Prezență Extinsă

Prezența fotografului și a echipei sale este limitată, în funcție de pachetul de servicii ales. Puteți opta oricând pentru o prezentă extinsă până la maxim 3 (trei) ore suplimentare.

Galerie Foto Online

Gratuit

Toate fotografiile vor fi editate individual, la rezoluția maximă rezultată în urma procesării digitale.
Fotografiile vor fi livrate prin intermediul unei galerie online, securizată cu parolă, a cărei valabilitate va fi de 6 (șase) luni.

Termeni și Condiții

Termen de plată

Plata se face în doua tranșe, astfel:

 • 30% din valoarea pachetului și/sau a opțiunilor va fi achitată ca taxă de rezervare la semnarea contractului
 • Diferența se va achita în prima zi lucrătoare după evenimentul principal (ziua nunții)

Prețurile se calculează la cursul BNR din ziua facturării.

Termen de execuție

Fotografiile vor fi livrate în maximum 60 de zile lucrătoare de la data ultimei ședințe foto. În cazul în care o ședință foto nu se realizează din motive impuse de Beneficiar, ea nu se va transforma ulterior într-un alt serviciu fotografic.

Plata serviciilor opționale

Serviciile opționale se pot achita procentual la semnarea contractului, ca parte integrantă a acestuia, dacă Beneficiarul decide să achiziționeze un pachet extins, respectiv oricând în timpul derulării sau după finalizarea contractului.

Pentru sesiunile foto ”Cununie Civila”, ”Save The Date” și ”Trash The Dress”, dacă ele nu fac parte integrantă dintr-un contract deja semnat, se va achita anticipat o taxa de rezervare, ambele parți obligându-se să realizeze sesiunea foto în maxim 6 (șase) luni de la semnarea contractului dedicat acestora.

Albumele achiziționate în cadrul contractului vor fi realizate în maxim 6 (șase) luni de la data evenimentului principal. Beneficiarul se va asigura că va transmite selecția sa pentru fotografiile alese ca sa apară în album în timp util. Prestatorul poate garanta prețul albumelor așa cum a fost stabilit contractual timp de 6 (șase) luni de la data evenimentului principal. În afara acestei perioade Beneficiarului i se vor aplica tarifele în vigoare pentru albume, care pot să difere de cele stabilite contractual.  Pentru albumele achiziționate separat sau ulterior derulării contractului se va achita un avans de 50% din valoarea albumului.

Costuri de deplasare

Toate prețurile sunt calculate pentru evenimentele desfășurate în Municipiul București. Evenimentele desfășurate în afara acestei zonei implică costuri suplimentare care vor fi suportate de Beneficiar, raportate la natura serviciilor contractate. Astfel, costurile de masă, de deplasare, de cazare sau de indisponibilizare temporară vor fi achitate de Beneficiar.

Copyright

Drepturile de autor asupra fotografiilor aparțin în exclusivitate și în mod perpetuu S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L., cu drept de publicare în orice media sau pe Internet. Nici un alt participant sau prestator de servicii în favoarea Beneficiarului nu are dreptul de a utiliza fotografiile fără acordul scris al S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L.

Cesiunea drepturilor de autor face subiectul unui acord separat.