Pachet Foto Botez

"LITE"

150€

Fotograf Botez Bucuresti | Fotograf Profesionist de Botez | Bucuresti | Fotografie de Botez | Fotograf de botez

Ceremonia religioasă de botez (max 2h)

Pachet Foto Botez

"COCKTAIL"

300€

Fotograf Botez Bucuresti | Fotograf Profesionist de Botez | Bucuresti | Fotografie de Botez | Fotograf de botez

Ceremonia religioasă de botez (max 2h) | Mini-sesiune foto pentru părinți și copil (max 30min) | Petrecere (max 2h)

Pachet Foto Botez

"JOY"

400€

Fotograf Botez

Sesiune foto de pregătiri acasă (max 2h) | Ceremonia religioasă de botez (max 1h) | Mini-sesiune foto pentru părinți și copil (max 0,5h) | Petrecere (max 5h)

Opționale

Pe lângă pachetele de bază, puteți alege oricare dintre serviciile opționale oferite alături de pachetele foto pentru botez.

Pregătiri

100€

Acoperirea fotografică a momentului, acasă sau intr-o locație stabilită, înaintea ceremoniei religioase, care suprinde dinamica momentelor în stil fotojurnalistic și este completată cu fotografii de portret.

Mini-Sesiune Foto

50€

Mini-sesiune foto de familie, realizată înainte sau după ceremonia religioasă, cu o durată de maxim 30 minute.

Sesiune Foto în Studio*

150€

Sesiune foto ulterioară evenimentului principal, realizată in studio, cu durata de o oră. Se pot folosi pana la 3 ținute.
*doar in Municipiul București

Albume Foto

de la 125€

Album Standard “Tailored with love”, 20 x 20 cm, 20 file - 125€
Album Standard “Tailored with love”, 30 x 30 cm, 20 file - 180€
Album Premium “Tailored with love”, 30 x 30 cm, 20 file - 250€

Second Shooter

150€

Al doilea fotograf, prezent pe toată durata zilei (nu include prezență extinsă).
Acesta ajută la o acoperire mai amplă a evenimentului și a dinamicii acestuia, din punct de vedere fotografic.

Asistent (fără rol de fotograf)

100€

Asistentul, fără rol de fotograf, asigură partea logistică și facilitează accesul la creativitate al fotografului. Acesta este prezent în ziua evenimentului, de la pregătiri până la începutul petrecerii.

Prezență Extinsă

50€/h

Prezența fotografului și a echipei sale este limitată, în funcție de pachetul de servicii ales. Puteți opta oricând pentru o prezentă extinsă până la maxim 3 (trei) ore suplimentare.

Galerie Foto Online

Gratuit

Toate fotografiile vor fi editate individual, la rezoluția maximă rezultată în urma procesării digitale.
Fotografiile vor fi livrate prin intermediul unei galerie online, securizată cu parolă, a cărei valabilitate va fi de 6 (șase) luni.

Termeni și Condiții

Termen de plată

Plata se face în doua tranșe, astfel:

  • 30% din valoarea pachetului și/sau a opțiunilor va fi achitată ca taxă de rezervare la semnarea contractului
  • Diferența se va achita în prima zi lucrătoare după eveniment

Prețurile se calculează la cursul BNR din ziua facturării.

Termen de execuție

Fotografiile vor fi livrate în maximum 60 de zile lucrătoare de la data ultimei ședințe foto. În cazul în care o ședință foto nu se realizează din motive impuse de Beneficiar, ea nu se va transforma ulterior într-un alt serviciu fotografic.

Plata serviciilor opționale

Serviciile opționale se pot achita procentual la semnarea contractului, ca parte integrantă a acestuia, dacă Beneficiarul decide să achiziționeze un pachet extins, respectiv oricând în timpul derulării sau după finalizarea contractului.

Albumele achiziționate în cadrul contractului vor fi realizate în maxim 6 (șase) luni de la data evenimentului principal. Beneficiarul se va asigura că va transmite selecția sa pentru fotografiile alese ca sa apară în album în timp util. Prestatorul poate garanta prețul albumelor așa cum a fost stabilit contractual timp de 6 (șase) luni de la data evenimentului principal. În afara acestei perioade Beneficiarului i se vor aplica tarifele în vigoare pentru albume, care pot să difere de cele stabilite contractual. Pentru albumele achiziționate separat sau ulterior derulării contractului se va achita un avans de 50% din valoarea albumului.

Costuri de deplasare

Toate prețurile sunt calculate pentru evenimentele desfășurate în Municipiul București sau pe raza Județului Ilfov. Evenimentele desfășurate în afara acestei zonei implică costuri suplimentare care vor fi suportate de Beneficiar, raportate la natura serviciilor contractate. Astfel, costurile de masă, de deplasare, de cazare sau de indisponibilizare temporară vor fi achitate de Beneficiar.

Copyright

Drepturile de autor asupra fotografiilor aparțin în exclusivitate și în mod perpetuu S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L., cu drept de publicare în orice media sau pe Internet, Beneficiarul având dreptul de a le folosi exclusiv în scop personal (nu le va comercializa fără acordul prealabil al Prestatorului). Nici un alt participant sau prestator de servicii în favoarea Beneficiarului nu are dreptul de a utiliza fotografiile fără acordul scris al S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L.