Bună ziua,

La Studio Sapte, suntem specializați în fotografia de eveniment și de portret corporate, oferind servicii profesionale pentru a îndeplini nevoile și cerințele mediului corporate. Avem o înțelegere profundă a limbajului și mediului de afaceri, deoarece am fost și noi înșiși membri ai acestui mediu.

Punctualitatea și profesionalismul sunt prioritățile noastre. Înțelegem importanța respectării termenelor și a programului stabil, garantând că vom fi acolo la timp pentru a captura fiecare moment și a vă oferi fotografii de calitate.

Confidențialitatea este o valoare fundamentală pentru noi. Înțelegem că fotografiile de portret corporate pot conține informații sensibile și că trebuie să respectăm confidențialitatea afacerii dumneavoastră. Asigurăm că imaginile nu vor fi distribuite decât persoanelor avizate și nu vor fi publicate în mediul online fără acordul dumneavoastră.

Având experiența noastră ca foști membri ai mediului corporate, suntem familiarizați cu nevoile și așteptările specifice ale managerilor de marketing, comunicare, HR și directorilor. Înțelegem importanța fotografiilor de înaltă calitate care să reprezinte personalitatea și imaginea profesională a fiecărui individ.

Lucrăm cu atenție și respect pentru a crea fotografii de portret corporate profesionale, fie că este vorba de ședințe foto la sediul dumneavoastră de firmă sau într-un studio dedicat. Suntem dornici să colaborăm cu dumneavoastră pentru a realiza imagini autentice și de impact.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta în detaliu despre nevoile dumneavoastră specifice și pentru a stabili o colaborare pe termen lung. Vă invităm să experimentați profesionalismul nostru, punctualitatea și respectul față de confidențialitate, oferindu-vă fotografii de înaltă calitate care să reflecte imaginea corporate pe care o căutați.

Cu respect,

Echipa Studio Sapte

Preț Eveniment

"Corporate"

399 lei/h

Fotograf Corporate Preturi Fotografie Eveniment Firma Party
 • 399 RON/h pentru evenimentele cu durată mai mare de 2 ore
 • Pentru evenimentele cu durată mai mică de 2 ore tariful/eveniment este 1.899 RON
 • 3.199 RON/zi, nu mai mult de 10 ore
 • Toate fotografiile beneficiază de editare de bază: luminozitate, claritate, culoare, contrast
 • Galerie privată online 6 luni

Preț Sesiune Foto

"Business"

799 lei

 • Durată: 45 min
 • 1 – 2 ținute
 • 5 fotografii retușate
 • Se livrează toate fotografiile realizate
 • Galerie privată online 6 luni
 • Include deplasare in locație pe raza Municipiului București
 • Fiecare oră suplimentară se taxează cu 400 lei/h

Preț Sesiune Foto

"GROUP CORPORATE"

De la 99 lei/Persoană

 • Minim 3 persoane programate pentru aceeași sesiune foto
 • Durata: 15min/persoană
 • Toate fotografiile se livrează editate, se retușează o (una) fotografie de persoană
 • Se livrează toate fotografiile realizate
 • Galerie privată online 6 luni
 • Deplasare la sediul clientului: 499 lei pe raza Municipiului București

Opționale

Pe lângă pachetele de bază, puteți alege oricare dintre serviciile opționale oferite alături de pachetele foto pentru fotografia de corporate.

Al doilea fotograf corporate

de la 349 RON/h

Al doilea fotograf, pentru o acoperire mai amplă a evenimentului și a dinamicii acestuia, din punct de vedere fotografic.

Prezență Extinsă

399 RON/h

Pentru situația în care prezența fotografului e necesară pe o durată mai mare decât cea contractata, puteți opta pentru pâna la maxim 3 (trei) ore suplimentare.

Galerie Extinsă

249 RON (+6 luni)

Extinderea valabilității galeriei online este posibilă in pachete de 3 luni.

Alătură-te celor care deja ne-au ales!

 

Termeni și Condiții

Condiții de plată

Avans 0 (zero) pentru ședințele foto cu valoare totală mai mică de 200€, respectiv 50% din suma totală pentru cele care depășesc 200€.

Prețurile se calculează la cursul BNR din ziua facturării.

Termen de execuție Fotografie de Eveniment

Fotografiile de eveniment vor fi livrate în maxim 7 zile lucratoare, prin găzduire în galerie online, după confirmarea plații în contul băncii Prestatorului.

Fotografiile livrate vor beneficia de editare de bază : luminozitate, claritate, culoare, contrast.

Galeria foto online va fi securizată cu parolă și va fi disponibilă timp de 6 luni.

Termen de execuție Fotografie de Portret

Fotografiile de portret vor fi livrate în maxim 24 ore, prin găzduire în galerie online, după confirmarea plații în contul băncii Prestatorului.

Fotografiile livrate vor beneficia de editare de bază : luminozitate, claritate, culoare, contrast. Dintre fotografiile livrate, Beneficiarul va selecta fotografiile pentru retuș, în funcție de pachetul de servicii ales.

Termenul de livrare pentru fotografiile de portret retușate este de minim o (una) zi lucrătoare, respectiv de maxim 30 zile lucrătoare, în funcție de gradul de încărcare al Prestatorului.

Galeria foto online va fi securizată cu parolă și va fi disponibilă timp de 6 luni.

În cazul în care o ședință foto nu se realizează din motive impuse de Beneficiar, ea nu se va transforma ulterior într-un alt serviciu fotografic.

Costuri de deplasare

Toate prețurile sunt calculate pentru ședințele desfășurate în Municipiul București sau pe raza Județului Ilfov. Ședințele foto desfășurate în afara acestei zonei implică costuri suplimentare care vor fi suportate de Beneficiar, raportate la natura serviciilor contractate. Astfel, costurile de masă, de deplasare, de cazare sau de indisponibilizare temporară vor fi achitate de Beneficiar.

Copyright

Drepturile de autor asupra fotografiilor aparțin în exclusivitate și în mod perpetuu S.C. STUDIO SEVEN SERVICES INTL S.R.L., cu drept de publicare în orice media sau pe Internet.

Cesiunea drepturilor de autor face subiectul unui acord separat.